8 Şubat 2010 Pazartesi

Visko Love Lateks ve CoolMax - Daha Esnek

Lateks ve CoolMaxLateks ve CoolMax visco elastik yatakların üretilen yatağın ham maddesinin sağlğı ağaç kalın vücutlu uzun bir ağaç türü olan ve 'L'Hevea Brasiliensis' olarak adlandırılan kauçuk ağacına ağlayan ağaç da denilmektedir. Ağlayan ağaç olarak adlandırılması ise, ağaç gövdesine yapılan çiziklerden özsütünün akmasıdır. Doğadan elde edilmesi nedeni ile doğal bir hammaddedir.
Lateks malzemeden üretilen yataklar, visco elastic malzemeye göre daha esnektir ve bu özelliğinden dolayı daha fazla yaylanabilir. Bazı kişilerde de lateksin cilt ile teması sonucu alerjik reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Yüksek teknoloji kullanılarak işlenen ve yatak haline dönüştürülen bu madde içerisindeki hava kanalları sayesinde vücudun terleme dengesini düzenlerken, mikrop ve bakteri üremesine de engel olur. Tek blok halinde üretilen lateks, vücudun yedi ayrı ağırlık bölgesine farklı ölçülerde destek vermektedir. Böylece uyurken vücut dengeniz bozulmaz, doğru pozisyonda uyursunuz ve kendinizi uyandığınızda dinamik hissedersiniz.
Yatak kumaşında kullanılan Coolmax, yüksek performanslı polyester esaslı bir elyaftır. Çok çabuk kuruma özelliğine sahiptir. Buharlaşmayı kolaylaştırır ve nefes alabilirlik özelliği sayesinde serin tutar. Coolmax'in nefes alabilirlik ve kolay kuruma özelliği sayesinde, terleme sonucunda dahi vücut konforundan bir şey kaybetmez. Coolmax elyafından üretilen kumaşlar, yüksek performansları nedeni ile tişört, iç giyim, spor giysiler, çoraplar ve yüksek performanslı sportif ürünlerde kullanılmaktadır.
Sanitized AG tarafından geliştirilen ve yatağımızda kullanılan fermuara uygulanan özel koruma maddesinin içeriğindeki özellikler toz, bakteri ve mikroplara karşı etkin bir koruma sağlar ve oluşumunu engeller. Yapılan analizler sonucunda etkinliği ve güvenilirliği defalarca kanıtlanmıştır. Anti bakteriyel ürünler, özel koruma avantajları sayesinde korumasız ürünlere göre daha çok tercih edilmektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder