17 Şubat 2010 Çarşamba

Visco Yatak Şikayetleri

Visco yataklarda bir çok şikayet dile getirilir. Bunların büyük bir çoğunluğu ise yatağa uyum sağlayamamaktır. Bu sorunun temlinde ise başka problemler yatmaktadır. Visco Yatak Merkezi sitesinde ise bu soruna bir açıklama getirilmiş. İşte mevcut açıklama:

Visco Yataklarda ortaya çıkan şikayetlerin büyük bölümü yatağınızın size uygun yapıda olmamasıdır. Visco ürünleri alırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi de vücudunuzun anatomik yapısıdır.

Visko Love firması visco yatakları üretirken anatomik yapıalra göre çeşitli formatlarda üretir. Bu formatlar genel olarak kullanıcıların rahatlık ve sağlık standartlarına göre geliştirilmiştir. Mesela 120kg'lık bir beden ile 50kg'lbir bedenin yattığı yatak aynı olmamalıdır.

Ürünlerimiz 20 tonluk preslerde sıkıştırılarak rulo haline alır ve ambalajından çıkartıldıktan sonra 1 saat içerisinde eski haline döner. Bu demek olur ki kilo problemleriniz yataklarda herhangi bir deformasyon şikayetine sebep olamayacaktır. Deformasyonun başlıca sebepleri terleme problemleri olan kişilerin kendilerine göre hazırlanan açık hücreli ürünlerden tercih etmeyerek yataklarını terleri ile ıslatmasından dolayı oluşan deformasyonlardan kaynaklanmaktadır.

Ürünü satın alırken sağlık sorunlarınızdan ve anatomik yapınızdan bahsettiğiniz taktirde satış danışmanlarımız sizlere en uygun ürünleri sunabilir ve böylece size daha uygun ürünleri satın alarak daha fazla komfor ve kaliteye ulaşabilirsiniz.

Satış danışmanlarımızla iletişim kurabilmek, şikayet ve bilgilendirme için ücretsiz danışma servisimizi kullanabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Biz salagiz kendimize uygun olani sormadan alacaz zaten. Aciklamaya bak. Sirf laf olsun

    YanıtlaSil
  3. yatak almak istiyorum ama bu yorumları okuyunca viskodan vazgeçtim

    YanıtlaSil