2 Şubat 2010 Salı

Visko Love Bamboo - Yatağanız Nefes Alsın

Visko Love Bamboo YatakVisko Love Bamboo ile yatağanız nefes alarak solunum yapan doğal ve bakterilere karşı savaşan, insan sağlığına ve çevreye dost bir görünüm kazansın.

İpek gibi yumuşak dokusu, ışıltısı, ter kokusunu önleyici etkisi ve organikliği ile yatak kumaşlarında daha çok maya başlayan bamboo Visko Love firması tarafından da visco yatak ürünlerinde kullanılmaya başlanmıştır.

Bamboo elyafının en karakteristik özelliğinin doğasından anti-bakteriyel olması, içeriğinde bamboo elyafı bulunan karışımlar, nihai ürünün kendiliğinden anti-bakteriyellik özelliğinin artmasına yardımcı olur. Yapısında küçük boşluklar bulunmasıyla mükemmel nem transfer özelliğine sahip olur. Bu özelliği sayesinde sıcak yaz günlerinizde kuruluk ve serinlik hissini doyasıya yaşatır ve kokusuzdur.

VİSKO LOVE BAMBOO yataklarımız vücudu her noktadan destekler, gördüğü boşlukları doldurarak, kesintisiz uyku için ideal bir ortam yaratır. Vücut ısısına, basınca ve ortam sıcaklığına karşı duyarlıdır. Uyku esnasında omurganızın doğru bir çizgide kalmasına, uyku esnasındaki istem dışı hareketlerinizin önemli ölçüde azalmasına, yatağın vücuda uyguladığı basıncı en aza indirerek, kan dolaşımınızın düzenlenmesine ve olası eklem ağrılarınızın giderilmesine yardımcı olur.

Visko Love Bamboo visco yatak kullanım ve garanti bilgileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder