2 Şubat 2010 Salı

Visko Love Aqua Jel - Uykunuzun Yeni Kliması

Visko Love Aqua Jel visco yataklarının jel bölmeleri.Visko Love Aqua Jel visco yataklarımızın vücudun omuz, sırt ve kalçalarına denk gelen bölgerinde jel kullanılanılmıştır. Yatakların bu bölgelerinde vücudumuzun yatağa karşı yaptığı basınç fazladın ve normal yataklar bu bölgelerde vücuda eski formunu almak amacıyla bir karşı basınç uygulamaktadır. Bu jel sayesinde yataktaki bu karşı basınç Visco Aqua Jel yataklarda sıfıra indirgenerek daha fazla konforlu ve rahat uyku sağlanmış olur.

Visco+jel kullanılan Aqua Jel yataklardaki jel ortam sıcaklığından etkilenerek özelliğini kaybetmez ve daima serin kalır. Özellikle yaz aylarında bu soğukluk sayesinde terleme sorunu yaşayanlar için ideal bir yatak türüdür. Ayrıca kılıfında kullanılan Coolmax teknolojisiyle birlikte terleme sorununu ortadan kaldırarak bu problemi yaşayan kişilere extra kuruluk sağlar. Visco+jel kullanılan jel bölgelerinde dansite oranı 950'dir. (-/+ %10 değerlere sahiptir.)

VİSKO LOVE AQUA JEL yataklarımız vücudu her noktadan destekler, gördüğü boşlukları doldurarak, kesintisiz uyku için ideal bir ortam yaratır. Vücut ısısına, basınca ve ortam sıcaklığına karşı duyarlıdır. Uyku esnasında omurganızın doğru bir çizgide kalmasına, uyku esnasındaki istem dışı hareketlerinizin önemli ölçüde azalmasına, yatağın vücuda uyguladığı basıncı en aza indirerek, kan dolaşımınızın düzenlenmesine ve olası eklem ağrılarınızın giderilmesine yardımcı olur.

Visko Love Aqua Jel visco yatak kullanım ve garanti bilgileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder