3 Şubat 2010 Çarşamba

Visko Love Baby - Visco Bebek Yatağı

Visko Love Baby  Visco Bebek YataklarıBaby yatağımız, bebeklikten itibaren omurga sağlığının ve yapısının koruması gerekliliğinden yola çıkılarak yatak kolleksiyonumuza eklenmiştir. Çocuklarda büyüme ve gelişme döneminde özellikle omurga sağlığına ve korunmasına dikkat edilmelidir.

Çocuklarımıza düzgün ve dik bir şekilde oturmayı ve yürümeyi öğretmekle işe başlamalıyız. Vücut ağırlıklarının ideal'in üzerine çıkmamasına özen göstermeliyiz. Spora teşvik etmeliyiz. Ağır yükler (özellikle okul çantaları) taşımalarını engellemeliyiz. Bunlar gibi sayabileceğimiz omurga sağlığının korunması için dikkat edilmesi gerekli birçok husus bulunmaktadır. Kuşkusuz bu hususlardan en önemliside günde bebeklerin 17-18, okul öncesi çocukların 11-13, okulçağındaki çocukların 10-11 saatini uykuda geçirdiği yataktır.

Ne yazık ki, yaylı yataklar vücuda tam uyum sağlamamakla birlikte, sizin yatağa uyguladığınız basınca karşılık o da sizin vücudunuza basınç uygulayarak, omurganın doğal eğrisini zorlamaktadır. Oysa visco elastic malzemeden imal edilen yataklar, içeriğindeki mikroskobik hafıza hücreleri sayesinde etkiye minumum tepki vermekte ve vücuda yatak tarafından uygulanan basıncı azaltarak omurganın doğal yapısını korumaktadır.
Yatağımız, vücudunuza tam uyum sağlama ve basınç indirgeme özelliği sayesinde kan dolaşımınızın düzenlenmesine, gece boyunca dönme hareketlerinizin azalmasına, eklem ağrılarınızın giderilmesine ve omurganızın doğru bir çizgide kalmasına yardımcı olarak uyku kalitenizi yükseltir. Yataktan uykunuzu almış olarak kalkmanızı ve güne dinç bir şekilde başlamanızı sağlar.
actigardActigard; Sanitized AC tarafından geliştirilen, yatağın kumaşına ve fermuarına uygulanan özel koruma maddesinin içeriğindeki özellikler toz, bakteri ve mikroplara karşı etkin bir koruma sağlar ve oluşumunu engeller. Yapılan analizler sonucunda etkinliği ve güvenilirliği defalarca kanıtlanmıştır. Antibakteriyel ürünler, özel koruma avantajları sayesinde korumasız ürünlere göre daha çok tercih edilmektedir.

Visko Love Baby visco yatak kullanım ve garanti bilgileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder