3 Şubat 2010 Çarşamba

Visko Love Pad - Yatağınızı Değiştirmeden Visco Komforu

Visco Love Pad visco yatakÖncelikle yeni bir yatak mı yoksa bir pad mi almanız gerektiğine karar verebilmek için, kullandığınız mevcut yatağınızın ne durumda olduğunu iyi analiz etmelisiniz. Eğer mevcut yatağınız yeni veya çok eski değil ise, formunu ve sağlamlığını henüz kaybetmemiş ise Visko Love Pad sizin için ideal olabilir.
Fakat kullandığınız bir yaylı yatak birkaç yıllık kullanım sonrası, yaylarındaki deformasyon nedeni ile formunu kaybedebilir. Böyle bir yatağın üzerine konulacak visco pad'te düzgün durmayacak, yatağın ortasında oluşan olası çöküntüler nedeni ile padiniz size istediğiniz konforu sağlayamayacaktır.

Visco Pad'in bize göre en büyük avantajı ise kolaylıkla taşınabilmesi nedeni ile, her yere rahatlıkla götürebilmenizdir.
Visko Love Pad'imiz; vücudu her noktadan destekler, gördüğü boşlukları doldurarak, kesintisiz uyku için ideal bir ortam yaratır. Vücut ısısına, basınca ve ortam sıcaklığına karşı duyarlıdır. Uyku esnasında omurganızın doğru bir çizgide kalmasına, uyku esnasındaki istem dışı hareketlerinizin önemli ölçüde azalmasına ve yatağın vücuda uyguladığı basıncı en aza indirerek, kan dolaşımınızın düzenlenmesine ve olası eklem ağrılarınızın giderilmesine yardımcı olur.

Pad'imizin kılıfı Sanitized apreli olup; toz, bakteri ve mikroplara karşı etkin ve uzun süreli koruma altındadır. Bu antibakteriyel etkin korumanın etkisini maximuma çıkarmak amacı ile kılıf üzerinde bulunan fermuara da Sanitized apre uygulanmıştır.
actigardActigard; sağlığınız için üretilmiş olan bu özel koruma maddesi görünmez toz, bakteri ve mikroplara karşı etkin ve uzun süreli koruma sağlar.
Yapılan analizler sonucunda, etkinliği ve güvenilirliği defalarca kanıtlanmış olan ACTIGARD, SANITIZED AG tarafından geliştirilmiştir. ACTIGARD logolu yatak ve yastıklar, özel koruma avantajları sayesinde korumasız ürünlere göre daha çok tercih edilmektedir.

Visko Love Pad visco yatak kullanım ve garanti bilgileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder