12 Şubat 2010 Cuma

Visco Love Silver 100X200X22cm

Visco Love Silver Yatak

Visko Love Silver Visco elastik gümüş iplikli bir yataktır ve 100cmX200cmX22cm boyutundaki yatağımızın fiyatı ise 640 TL'dir.

Visko Love Silver yataklarımız içerisinde barındırdığı gümüş iplikler sayesinde vücudddaki statik elektriği alarak güne stressiz, mutlu ve sağlık bir başlangıç yapmanızı sağlar.

Visco elastik konforunu sağlık ve huzur ile birleştiren Visko Love Silver yataklarımız herhangi bir kimyasal formül ya da özellik taşımamakla birlikte tamamıyla doğal bir yapıya sahiptir. Üzerinde mantar barındırmayan ve su ile teas sonucu özelliğini yitirmeyen bir yatak türüdür.

Visco Love Silver 10 Yıl garantili ve 22 cm kalınlığındadır. Bunun 2cm'i özel soft visco, 7cm'i 70 dansite visco ve 13cm'i özel soft süngerdir. VİSKO LOVE SILVER yataklarımız vücudu her noktadan destekler, gördüğü boşlukları doldurarak, kesintisiz uyku için ideal bir ortam yaratır. Vücut ısısına, basınca ve ortam sıcaklığına karşı duyarlıdır. Uyku esnasında omurganızın doğru bir çizgide kalmasına, uyku esnasındaki istem dışı hareketlerinizin önemli ölçüde azalmasına, yatağın vücuda uyguladığı basıncı en aza indirerek, kan dolaşımınızın düzenlenmesine ve olası eklem ağrılarınızın giderilmesine yardımcı olur.

Visko Love Silver Visco Yatak GAranti ve Kullanımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder